EVERYTHING ABOUT اسپند دود کردن

Everything about اسپند دود کردن

Everything about اسپند دود کردن

Blog Article

اسپند، گیاهی علفی و چندساله از تیره قره‌داغیان است که با نام‌های دیگری مانند اسفند، سداب سوری و هارمِل نیز شناخته می‌شود.

شبیه به سیخ می باشد. ارتفاع آن حدود ۰.۳ متر و عمق ریشه های آن تا ۶.۱ متر می

چرا که دانه ‌های گیاهی اسپند دارای مواد شیمیایی چون هارمین، پگانین، هارمولول 

اسپند به درمان اگزما کمک میکند، به این منظور می توانید چند دانه اسپند را صبح ناشتا میل کنید.

تصفیه هوا: ترکیب دود اسپند و کندر می‌تواند به طور موثرتری هوا را از باکتری‌ها، ویروس‌ها و آلاینده‌ها پاک کند.

از دیرباز تا به امروز از خواص اسپند برای ضدعفونی و ضدباکتریایی کردن استفاده می‌شود. پراکسید هیدروژن محلولی است که اغلب از آن برای از بین بردن میکروب‌ها به کار می‌برند.

تقویت سیستم ایمنی: برخی تحقیقات نشان می‌دهند که استنشاق دود کندر ممکن است به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

این گیاه به دلیل قابلیت کاهش عوامل بیماری‌زا در محیط می‌تواند به عنوان یک ضدعفونی‌کنندگی قوی مورد استفاده قرار گیرد.

ژله انار شب یلدا: طرز تهیه ژله انار شب یلدا و دسر خوشمزه اناری چله

خواص ضد باکتریایی اسپند مانع از ایجاد عفونت شده و عفونت‌های باکتریایی موجود را هم از بین می‌برد. اگر با عفونت‌های مجاری ادرار و روده درگیر هستید می‌توانید از آن برای تهیه‌ی دمنوش استفاده کنید.

اسپند اصالتاً گیاه بومیِ آسیا است و در خاور میانه و قسمت‌هایی از آسیای جنوبی، get more info به‌خصوص هند و پاکستان رشد می‌کند. این گیاه اولین بار در سال ۱۹۲۸ در ایالات متحده و ایالت نیو مکزیکو، توسط کشاورزی که قصد داشت از این دانه‌ها رنگ «قرمز ایرانی» استخراج کند، کاشته شد.

خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی آن هم می‌تواند از عفونت‌های قارچی و باکتریایی جلوگیری کند. از این گیاه برای افزایش قاعدگی و پاکسازی استفاده می‌شود اما اگر باردار هستید باید با احتیاط از آن استفاده کنید چون می‌تواند باعث سقط جنین شود.

صفحه اصلی سلامت کدخبر: ۴۷۱۶۶۸ // ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ // ۱۹:۱۵:۱۴ لینک کپی شد آیا دود کردن اسپند مضر است؟ بررسی کامل فواید و مضرات یکی از مهم‌ترین خواص اسپند که آن را به یک گیاه فوق‌العاده تبدیل کرده است قابلیت شکستن سلول‌های چربی و کاهش وزن است.

اسپند به‌عنوان یک ماده‌ی سمی هم شناخته می‌شود و اثرات ناشی از سم نیش مار و نیش برخی حشرات که از دسته‌ی نوروتوکسین‌ها (زهر فلج کننده‌ی اعصاب) هستند را کاهش دهد اما هیچ اثری روی هموتوکسین‌ها (سم از بین برنده‌ی گلبول‌های قرمز خون و ضد انعقاد قوی) ندارد.

Report this page